top of page

ZIELSMISSIE COACHING
Jouw numerologisch ontwikkelplan

Jij hebt levensvragen of loopt tegen dingen aan in je leven waar je verandering in wil brengen of je voelt dat er fundamenteel iets niet klopt aan je leven. 

Wat onderscheid mij van andere coaches? Zelf heb ik door numerologie een complete wending in mijn leven gemaakt. Mijn kennis over de numerologie begon bij een workshop numerologie. Zo abstract en zweverig als het me leek, zo concreet en inzichtelijk is het voor me geworden.

​​

Numerologie is een methode waarmee ik in je geboortedatum veel informatie kan vinden over jouw zielsmissie. Als je weet wat je gaven zijn en je je zielsmissie kent, krijg je op een natuurlijke manier veel meer grip op je leven.

 

​Alles bestaat uit trilling en daardoor is de stof een uitdrukking van de geest. Jij bent ook een uitdrukking in de stof, je ziel drukt zich uit in de wereld met een lichaam en is doortrokken van ‘oude’ kennis en bagage waarmee je hier een leven lang komt leren en ervaren. Omdat je met een specifieke opgave ter wereld komt wordt je ook op een specifiek moment en op een bepaalde plek bij bepaalde ouders geboren.

 

Daarom is je geboortedatum zo interessant om naar te kijken.

Zelfs als je er niet in gelooft zul je verbaasd staan hoe nauwkeurig de numerologie is.

WERKWIJZE

We beginnen met het vaststellen van je coachvraag. Waar ben je naar op zoek, waarvoor zoek jij hulp? We onderzoeken dit samen om bij jouw dieperliggende vraag te komen en daarbij neem ik al je geboortegetallen mee. Deze eerste stap komt overeen met het numerologisch consult.

 

Wil je na dit numerologisch consult verder met wat je hier aan inzichten gekregen hebt, dan volgt hieruit Jouw Numerologisch Ontwikkelplan.

 

Jouw Numerologisch Ontwikkelplan is een vervolg op het numerologisch consult.

Lees daarom ook even de info bij numerologisch consult.

 

Het is een coachtraject van vijf sessies.

 

De eerste 2 sessies gaan over jouw numerologie en de werking van het medicijnwiel. Zichtbaar wordt hieruit: Jouw creatiekracht.

 

Dan volgen er 2 sessies waarin we systemisch werken met je getallen, zodat er integratie plaatsvind en nieuwe inzichten komen.

 

Telkens leggen we wat er bovenkomt langs je coach- of levensvraag. En het kan zijn dat er ook een verschuiving plaatsvind met je vraag. Het gaat namelijk om het proces, om de groei die nodig is. Ik werk dan ook niet met je aan een doel, na het traject ben je prima in staat te voelen welk doel bij jou past en om dat te realiseren.

In het 5e en laatste gesprek blikken we terug en kijken we hoe je er nu voorstaat met je vraag. We oogsten inzichten en tippen aan wat nog aandacht behoeft.

Je krijgt een ‘levensboom’ mee, van hout, waarin ik jouw getallen en krachten heb opgetekend, zodat je iets tastbaars hebt om je aan jouw unieke kracht te herinneren.

De eerste 2 en de laatste sessie kunnen online plaatsvinden, de 3e en 4e sessie zijn bij mij op de praktijk.

​Gesprekken zijn voor mij geen techniek en de numerologie geen alles omvattende methode! Mijn gesprekken zijn met aandacht en in verbinding met jou, ik ben puur en intuïtief. Dat maakt coaching helder en inspirerend.

Voel je welkom om je hier aan te melden of een vraag te stellen.

Ervaring van Dianne
 

Het hoort bij mij, zoeken, leren, reflecteren. Niet omdat het niet goed is of omdat ik ontevreden ben. Wel omdat ik geloof in groeien en ontwikkelen. En in 'practice what you preach', dat ook!

Onlangs in dit kader een afspraak gehad met Joris Rietveld. Hij nam me mee in mijn numerologisch ontwikkelplan: aan de hand van mijn geboortedatum kreeg ik meer te horen over mijn zielsmissie, blauwdruk, hoe je het ook wilt noemen. Wat is mijn opdracht in dit leven? Waar ben ik van? Wat heb ik te doen? 

Onder de indruk van de compleetheid en herkenbaarheid. Niets hoog over (‘je hebt er altijd wel iets aan’), juist heel concreet en down to earth. Inspirerend, stof tot nadenken en concrete mogelijkheden om vervolgstappen te zetten.

bottom of page