top of page
logo

Systemisch begeleider . Numeroloog . Geestesschapper . Bouwkundige .

Spreker . Coach .

Omdat de redenen van het bestaan en de uitleg daarover mij niet

konden bevredigen is mijn leven een zoektocht naar waarheid

geworden. Steeds weer kwam ik tot de conclusie dat die waarheid

in mezelf te vinden moest zijn en dus in iedereen. Allerlei soorten

van wijsheden en wereldbeschouwingen hielpen me een stukje maar

konden de grote ‘waarom’ vragen niet beantwoorden.

Ik groeide op in een antroposofisch gezin waar onderzoekend met antroposofie werd omgegaan, toch zette ik mij er tegen af. Te veel kreeg ik het gevoel dat antroposofie het enig en juiste antwoord verschafte op de grote levensvragen.

Tijdens mijn reizen over de wereld werd ik met mezelf geconfronteerd; ik zag nieuwe dingen, leerde nieuwe mensen en visies kennen maar voelde dezelfde ongemakken in me en ervaarde hetzelfde gebrek aan kennis over de diepe vragen over het leven.

Pas na een intensieve periode, waarin ik in een sekte leefde, ontdekte ik een vrijheid in mezelf waarmee ik alle opgedane kennis kon integreren.

 

Ik geloof daardoor heilig in de kracht van de ziel, die in ieder van ons leeft. Waarmee we echte en diepe omgangen met elkaar en met onszelf kunnen hebben. Waardoor ons handelen in de wereld zuiver kan zijn en de wereld om ons heen daadwerkelijk mooier wordt. Maar net als in mijn leven zijn er zoveel misvattingen en obstakels om vanuit je ziel te kunnen leven. Mensen willen vaak wel maar worden op een bepaalde manier misleid door de vele meningen, zienswijzen en opvoedkundige systemen. En dat is echt ontzettend zonde. Eigenlijk zouden we van jongs af aan geschoold moeten worden in de krachten van de ziel, van jouw unieke wezen. Dat ze mogen stralen en dat je op jonge leeftijd de kracht voelt om jouw zielsmissie te leven.

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die beginnen te begrijpen dat de wereld anders in elkaar zit dan ons is voorgeschoteld en dat we er ook geen sluitend en definitief antwoord kunnen krijgen op hoe de wereld in elkaar zit. Wel mogen we vanuit een authentieke kracht onze bijdrage leveren in de ontwikkeling van de aarde, mens en wereld.

 

Daarom ben ik als coach gericht op jouw unieke zielskwaliteiten en breng ik je door middel van numerologie en mijn levenservaring zo dicht mogelijk bij jezelf.

Als spreker vertel ik over mijn sekte-ervaringen om je mee te nemen in de mentale gevangenschap waarin ik leefde. Via vergelijkingen met vele andere ‘bubbels’ in de maatschappij ga je je realiseren waar jou je vrijheid wordt beperkt. Het maakt dat je op een frisse manier gaat kijken naar je omgeving en de mensen om je heen.

 

Ik ben een enthousiast mens die warm loopt voor diepe gesprekken over het leven, jouw leven en mijn eigen leven. Door gesprekken met anderen ben ik tot de grootste inzichten gekomen, dat doe je dus samen. Ik ben het type een man die zich aan zijn woord houdt en van anderen krijg ik te horen dat ze me integer en betrokken vinden.

Ik ontmoet je graag!

logo
Joris Rietveld over mij
nobco logo
Logo Blankestijn  Partners
logo liefdevol rebelleren
logo school voor samen
bottom of page