top of page
2024-06-10 21.25.55.JPG

NUMEROLOGISCH CONSULT

Numerologie gaat over de kennis van getallen, om de energievelden en frequenties waaruit de wereld bestaat een uitleg te kunnen geven. De oude Grieken geloofden dat alles te herleiden moest zijn naar getallen in wat later wiskunde is geworden. Mijn cliënten en ik ervaren dan ook een wiskundige precisie in de numerologische uitleg.

 

Vroeger waren astrologie en numerologie als een wetenschap verweven met elkaar en zelfs onlosmakelijk verbonden met de geneeskunst. Meer en meer zien we een holistische benadering van mens en wereld terug komen. Zo heb ik een training gevolgd waarbij de numerologie verwerkt is in het medicijnwiel zoals die bij de Native Amerikanen maar ook bij de Germanen bekend was. Het levert een dynamische manier van werken met de numerologie op.

In het consult gaan we kijken naar jouw blauwdruk. Jouw human design maar dan heel specifiek: ‘Wat is jouw individuele kracht of medicijn voor de wereld’. Door het herkennen van jouw unieke krachten kan je ze makkelijker toelaten en gebruiken. Wat er niet bij hoort achter je laten en zo in al je potentie tot bloei komen.

Voorafgaand aan het consult lever je je geboortedatum en coachvraag aan. Ik plaats je getallen in het medicijnwiel en samen kijken we daarmee naar je vraag. Het consult bestaat uit een uitleg van de numerologie en wat jouw getallen betekenen. Je zult zien dat je je er in herkent, het werkt bekrachtigend maar ook rustgevend: “Zo ben ik dus gewoon en dat is goed”.

 

Je hoeft niet perse een coachvraag te hebben. Het kan ook heel verhelderend zijn om te weten wie je in de kern bent.

Wil je hierna meer helderheid krijgen over jouw zielsmissie, dan is er Jouw Numerologisch Ontwikkelplan. Lees er hier meer over.

numerologisch consult met client

Ervaring van Lillian
 

Dag Joris,

 

Dank je wel voor de mooie sessie bij jou gisteren! 

 

Ik heb jou als open, zuiver en gedreven numeroloog ervaren in de sessie.

Je weet waar je het over hebt en houdt de rode draad (mijn hulpvraag) goed vast. 

 

Ik heb veel gewerkt aan mijzelf met hulp van allerlei coaches en technieken.

Maar tot mijn grote verrassing heeft jouw numerologische sessie alle inzichten die ik in mijn zoektochten heb ontvangen tot één geheel geweven. 

Dat er zo veel kennis en wijsheid in getallen verborgen zit, wauw!

 

Ik heb echt het gevoel mijzelf, mijn levensmissie, mijn sterke en zwakke kanten voor het eerst van mijn leven helemaal te kunnen omarmen omdat ik het nu pas goed begrijp...

 

Dank je wel daarvoor!

bottom of page