top of page

MANNENWERK
Gesprekken onder het afdak

Mannenwerk is een mannencirkel, waar je met gelijkgestemden of zoekend naar gelijkgestemdheid met elkaar de uitdaging aangaat om van elkaar te leren. Daarvoor breng je jezelf in met jouw levenservaring, kwaliteiten en gebreken. Je bent goed zoals je bent, maar je wilt jouw man-zijn wel eens onder de loep nemen.

Waar je je vermoedelijk bij vrienden of familie een beetje inhoud met je mening of inzicht, mag je hier vrijuit spreken. Het doel is om completer te worden als mens en daar komt het woordje voelen om de hoek kijken.

 

Mannen zijn veelal opgevoed met de opvatting dat voelen voor vrouwen is. Huilen is voor watjes en jij als man lost het zelf wel op. Met als gevolg dat veel mannen niet uit de voeten kunnen met gevoelens, of het nu hun eigen gevoelens zijn of van de ander.

 

De onderwerpen die we bespreken kunnen werkelijk van alles zijn, de manier waarop we ze bespreken en hoe we met elkaar omgaan maakt dat mannenwerk zo boeiend is.

De setting is een kring van gemakkelijke stoelen onder het afdak bij mij thuis als het een beetje weer is, al dan niet met een haardvuurtje. Is het echt te vies buiten dan zitten we in mijn praktijkruimte van alle gemakken voorzien.

Wil jij de uitdaging aangaan om jezelf kwetsbaar te tonen en open te stellen voor andere mannen met hun verhalen en kwetsbaarheden?

Voel je weerstand maar ben je toch benieuwd? Waarschijnlijk is je weerstand precies wat je ook belemmerd om als man te groeien.

 

Ontdek het zelf en doe mee. De nieuwe reeks start in september. Om op de hoogte te blijven van Mannenwerk kun je je hier inschrijven.

bottom of page