top of page
Logo Joris Rietveld systemisch numeroloog, coach & spreker
Logo Joris Rietveld systemisch numeroloog, coach & spreker

SYSTEMISCH NUMEROLOOG

Ben je op deze pagina aangekomen, dan heb je interesse in coaching. Je kijkt of ik misschien die coach ben die jou met je vraag verder kan helpen. Toch?

Je hebt levensvragen of loopt tegen dingen aan in je leven waar je verandering in wil brengen en je voelt dat er fundamenteel iets niet klopt aan je leven. 

Wat onderscheid mij van andere coaches? Zelf heb ik door numerologie een complete wending in mijn leven gemaakt. Mijn kennis over de numerologie begon toen ik mee ging naar een workshop hierover. Zo abstract en zweverig als het voor me leek, zo concreet en inzichtelijk is het voor me geworden.

Ik heb me in de numerologie geschoold...

Numerologie is een methode waarmee ik met je geboortedatum heel veel informatie kan vinden over jouw zielsmissie, jouw blauwdruk. Vergelijkbaar met astrologie dat in vroegere tijden nauw verwant was met numerologie. Als je weet wat je gaven zijn en je je zielsmissie kent, krijg je op een natuurlijke manier veel meer grip op je leven.

Numerologie begrijpen

Numerologie is een methode die bepaalde waarde aan getallen toekent. Getallen hebben de mens sinds mensenheugenis geïntrigeerd en de oude Griekse filosofen dichtten er zelfs Goddelijke wijsheid aan toe. Wijsheid die we naar mijn mening kwijt zijn geraakt en langzamerhand aan het terugvinden zijn.

De getallen vertegenwoordigen een bepaalde frequentie, een trilling. Net als alle materie door trilling bestaat, als het ware tot uitdrukking komt, zo kunnen de getallen die uitdrukking in de stof vertalen.

Jij bent ook een uitdrukking in de stof, je ziel drukt zich uit in de wereld met een lichaam en is doortrokken van ‘oude’ kennis en bagage waarmee je hier een leven lang komt leren en ervaren. Omdat je met een specifieke opgave ter wereld komt wordt je ook op een specifiek moment en op een bepaalde plek bij bepaalde ouders geboren.

Daarom is je geboortedatum zo interessant om naar te kijken. In de astrologie vind je er je sterrenbeeld, maanknopen en planeetinvloeden in. Die volledig overeenkomen met wat de getallen vanuit de numerologie kunnen vertellen.

 

Numerologie is een toegankelijke en vatbare methode om mee te werken en daarom kan je er heel diep mee gaan en veel inzichten door krijgen. Veel onderzoekende stappen kun je feitelijk overslaan omdat het zo concreet en to-the-point is.

 

Zelfs als je er niet in gelooft zul je verbaasd staan van de accurate aanwijzingen.

WAAROM COACHING?

Als je je niet bewust bent van wat je drijft, wat je onbewust opzoekt aan lessen of überhaupt waar het leven voor is ben je in mijn ogen stuurloos. Het is die stuurloosheid die oorzaak is van veel onbegrip en ellende.

Jij bent een unieke ziel op een eindeloze reis. Met dat je uniek bent ben je de enige die in de wereld dat kan brengen wat jij te brengen hebt. Dat is een enorme kracht een heel specifieke gave.

 

Helaas is je dat niet verteld op school of op latere opleidingen en is de kans groot dat je je bent gaan conformeren naar een standaard, een voorbeeld, een aanname. Je bent voor een groot deel ontzield geraakt. Hierdoor ontstaat een hunkering naar je originaliteit.

Via een probleem of coachvraag komen we onherroepelijk bij jouw zielsmissie uit:

Wat heb jij hier te doen in dit leven?

Het kan je hoogdravend overkomen want hoezo weet ik nou wat jouw zielsmissie is of wat jij hier te doen hebt?

Klopt, dat weet ik ook niet. Dat weet jij, maar je hebt iemand nodig om het je te laten zien en het jezelf te laten zeggen. Daarom heb je tot hier doorgelezen en kan het tijd worden om een afspraak met me te maken.

Herken je jezelf in een van de volgende beschrijvingen?

  • Ik zoek naar antwoorden.

  • Ik geloof in een opwaartse ontwikkelingsspiraal, maar hoe dan?

  • Ik ben gedesillusioneerd door de maatschappij en zoek een nieuwe kijk.

  • Ik ben met spiritualiteit bezig, maar voel me verloren en zoek vaste grond.

  • Ik zie zoveel tegenstrijdigheden in de wereld dat ik niet meer weet wat ik kan geloven.

  • Ik wil weten wat mijn levensmissie is.

  • Ik wil van mijn hobby mijn werk maken.

  • Ik wil mijn bedrijf omgooien en zoek een sparringpartner.

WERKWIJZE

We beginnen met het vaststellen van je coachvraag. Waarvoor zoek jij hulp? We onderzoeken dit samen om bij jouw dieperliggende vraag uit te komen. Ook als je deze nog niet precies helder hebt.

Om dit helder te krijgen werk ik met numerologie als eerste methode om naar jouw blauwdruk of zielsmissie te kijken. Daartoe heb ik diverse trainingen gevolgd. Zo'n eerste sessie kun je ook los van een heel traject doen. Zie ook numerologisch consult.

 

Wil je na dit numerologisch consult verder met wat je hier aan inzichten gekregen hebt, dan volgt hieruit Jouw Numerologisch Ontwikkelplan. In een reeks van gemiddeld 5 coaching gesprekken werken we naar inzichten die jou verder brengen in jouw leven rond jouw coachvraag.

Gesprekken zijn voor mij geen technieken of protocollen! Mijn gesprekken zijn met aandacht en in verbinding met jou, ik ben puur en intuïtief. Dat maakt mijn gesprekken glashelder.

Voel je welkom om je hieronder aan te melden of een vraag te stellen.

Hartelijke groet!

Logo Blankestijn  Partners
Aanbod numerologisch ontwikkelplan

JOUW NUMEROLOGISCH ONTWIKKELPLAN

Ik werk met een methode waarin de numerologie in het medicijnwiel is verwerkt. Een fantastische methode waarmee je heel eenvoudig tot een perfect inzicht komt in jouw zielsmissie en gaven. 

In een Numerologisch Consult laat ik je je blauwdruk zien via de getallen van jouw geboortedatum. Deze getallen zet ik in een Numerologisch Medicijnwiel en breng volledig in kaart wat deze getallen over jou te zeggen hebben. Hierdoor vind je hoogstwaarschijnlijk veel herkenning in mijn uitleg. Het brengt je hele karakter helder in beeld. Deze helderheid helpt je bij coachvraag of levensvragen. In Jouw Numerologisch Ontwikkelplan begeleid ik je procesmatig zo dat je aan het eind van slechts vijf gesprekken zelf met je persoonlijke getallen naar je doel kan navigeren.

Jij ziet jezelf en dat maakt dat mijn cliënten dit zeggen:

“Ik voel me zo bekrachtigd”.

“De puzzelstukjes van m’n leven vormen ineens een beeld, ongelofelijk”.

“Hele waardevolle sessie, ik weet wat me te doen staat”.

“Dat de getallen toch zo helder laten zien wie ik ben, had ik nooit gedacht”.

Voor slechts €60,- weet jij in één sessie wat je zielsmissie is en wat je gaven zijn om daarmee te werken. Wil je daarna verder met de opgedane inzichten, dan is er Jouw Numerologisch Ontwikkelplan om je verder te laten groeien.

Een Numerologisch Consult is online mogelijk!

Scroll door om je aan te melden.

Aanmelden coaching

Meld je hier aan voor coaching of stel je vraag!

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

Jeppe, ondernemer in Nijmegen

“Joris bezit de kunst om met zijn directheid en eerlijkheid je op een veilige manier te raken op de plek waar het meest te halen is.”

bottom of page